انواع پمپ آب بر اساس تکنولوژی
پمپ ها بر اساس تکنولوژی به گروه های زیر تقسیم می شوند.
مشخصات انواع پمپ آب بر اساس کاربرد
پمپ ها بر اساس تکنولوژی به گروه های زیر تقسیم می شوند.
پمپ چیست؟
پمپ یک دستگاه مکانیکی است که برای انتقال سیالات از یک محل به محل دیگر استفاده میشود. این دستگاه با استفاده از انرژی مکانیکی، سیال را از طریق لولهها یا خطوط انتقال میدهد. پمپها در صنایع مختلف و نیز در استفادههای خانگی و تجاری مورد استفاده قرار میگیرند.
که شما با توجه به نیازهایتان، پمپها میتوانند به عنوان یک راه حل مناسب برای انتقال سیالات در صنایع مختلف، سیستمهای آبیاری، استفاده در استخرها، استفاده در خطوط تولید و سایر کاربردها معرفی شوند.
با ارائه اطلاعات دقیق و جامع درباره ویژگیها، مزایا و معایب هر نوع پمپ، قادر خواهند بود تصمیم به خرید پمپی که به نیازها و الزامات آنها بیشترین تطابق را دارد را بگیرید.
انواع پمپ
انواع پمپ ها معمولا به دو دسته تقسیم میشوند:
پمپ جابهجایی مثبت
که انواع مختلفی از آنها وجود دارد. پمپ روتودینامیکی انرژی مکانیکی دوار را به شکل سرعت و فشار سیال به انرژی جنبشی منتقل میکند.
پمپ های گریز از مرکز
پمپ های گریز از مرکز و حلقه مایع از انواع پمپ های روتودینامیکی هستند که از نیروی گریز از مرکز برای انتقال سیال پمپ شده استفاده میکنند. پمپ روتاری لوب نوعی پمپ جابهجایی مثبت است که مستقیماً مایع پمپ شده را از ورودی پمپ به خروجی در حجمهای گسسته جابهجا میکند.
پمپ خانگی
معظل کاهش فشار آب در سیستم آب رسانی شهری به دلیل افزایش جمعیت و ساختمان های مرتفع چالش برانگیز شده است. در این راستا استفاده از پمپ آب خانگی به حل مشکل به وجود آمده است. پمپ آب خانگی یا موتور آب خانگی به منظور انتقال، پمپاژ، افزایش فشارآب برای ساختمان های مسکونی به وجود آمد.
هزینه پمپ خانگی چقدر است؟
عوامل مختلفی در هزینه خرید پمپ خانگی موثر است. که با بررسی این عوامل می توانید به خرید پمپ خانگی مورد نظرتان بپردازید.
- تعداد واحد ها و طبقات
- تاثیر متراژ ساختمان در پمپ خانگی
- برند پمپ و کیفیت آن
- نوع لوله کشی ساختمان ها و سن بنا
انواع قطعات تعریف اولیه پمپ چیست؟
پمپ ها انواع مختلفی دارند.
اینها بر اساس اصول مختلف طراحی عمل می کنند.
فلسفه کار برای پمپ های مختلف متفاوت است.
برای کار به راننده نیاز دارد.
راننده ممکن است موتور، گاز و یا توربین و غیره باشد.
عملکرد پمپ
عملکرد اصلی پمپ ها به شرح زیر است:
پمپ مایعات را از ارتفاع پایین به ارتفاع بالاتر میبرد.
به گردش مایعات از نقطهای به نقطه دیگر کمک میکند.
فشار یا سر پمپ را برای برآوردن شرایط مورد نیاز فشار تخلیه افزایش میدهد.
اگر سیستم فشار را از دست بدهد ، از پمپها برای افزایش فشار سیستم برای ایجاد ثبات استفاده میشود.
از پمپ ها برای انتقال دبی مورد نیاز مایع استفاده میشود.
اصول اولیه پمپ
برای درک پمپ یا اصل کارکرد آن، باید اصول اولیه پمپ را بدانید، که عبارتاند از:
- میزان جریان حجمی
- سر خاموش سر مکش
- سر مکش استاتیک (hs)
- بالابر مکش
پمپ شناور
پمپ شناور یا پمپ لوله چاهی نوعی از پمپ آبهای موجود در بازار است که برای انتقال سیال از چاهها و مخازن بسیار عمیق و افزایش فشار آب طراحی شدهاند. این پمپ ها که به آنها پمپ شناور چاهی نیز میگویند انواع مختلفی دارند. برای مثال بسته به میزان ولتاژ مورد نیاز پمپ های شناور تک فاز یا سه فاز در بازار موجود است. همچنین در دو مدل اصلی یکپارچه و دو تکه عرضه میگردد. در پمپ های شناور که باید کاملاً در سیال یا آب مستغرق باشند، چه در مدل یکپارچه و چه در دو تکه الکتروموتور در انتهای پمپ نصب شده است تا همواره در زیر سطح آب باشد. در این صورت موتور پمپ در هنگام کار کردن خنک مانده و از سوختگی موتور جلوگیری میشود. اما در مدل یکپارچه، مکش از زیر پمپ و در نوع دو تکه، مکش از قسمتی مابین الکتروموتور و پمپ صورت میگیرد.
پمپ غلیظ کش یا پمپ دنده ای
پمپ دندهای نوعی پمپ با حرکتی مثبت (PD) است. پمپ های دندهای برای انتقال مایعات از عملکرد چرخدندهها استفاده میکنند. پمپ های دندهای از 7 بخش اصلی شامل: دنده راننده، دنده رانده شده یا دنده بیکار، پوشش، بخش ورودی یا سمت مکش، بخش خروجی یا سمت تخلیه، متحرک اول و سوپاپ ایمنی یا شیر تخلیه تشکیل شدهاند. این پمپ ها دو طرح اساسی دارند و پمپ های دنده داخلی و دنده خارجی این دو طرح اساسی هستند و پمپ لوب یا گوشوارهای، پمپ ژیروتور و پمپ پیچی از انواع پمپ های دندهای محسوب میشوند. پمپ های دندهای خارجی معمولاً برای پمپاژ آب، روغنهای سبک، مواد افزودنی شیمیایی، رزینها یا حلالها استفاده میشوند.
آنها در کاربردهایی که به دوز دقیق یا خروجی فشار بالا نیاز باشد، ترجیح داده میشوند. پمپ های دنده خارجی قادر به حفظ فشارهای بالا هستند. تلورانسهای فشرده، یاتاقانهای متعدد و عملکرد با سرعت بالا باعث میشود که آنها برای مایعات با ویسکوزیته بالا یا هر ماده ساینده چندان مناسب نباشند.
پمپ استخر
پمپ در اصل قلب سیستم گردش استخر است. آب را از استخر از طریق اسکیمر و تخلیه اصلی خارج میکند، آن را از طریق فیلتر فشار میدهد و از طریق خروجیهای اصلی به استخر باز میگرداند. خود پمپ شامل سه جزء است: موتور، پروانه، تله مو و پرز. موتور، الکتریکی است و از 110 یا 220 ولت استفاده میکند و در دور 3450 دور در دقیقه میچرخد. هوا خنک میشود و به این دلیل کاملاً از محیط بسته نشده است، بنابراین باید احتیاط کرد تا آب اضافی از طریق دریچههای خنک کننده واقع در قسمت زیرین محفظه وارد موتور نشود. پروانه به انتهای شفت موتور متصل است. با چرخش، آب را از طریق تار مو و تار در انتهای پمپ به داخل میکشد و آن را از طریق لوله ی که به فیلتر منتهی میشود، از بالای پمپ بیرون میکند.
پروانه دارای دهانههای کوچکی است و بسیار مستعد گرفتگی با زباله است. اگر فشار روی گیج بالای فیلتر کمتر از سطوح توصیه شده باشد و اگر مقدار آب برگشتی به استخر کاهش پیدا کرده باشد، ممکن است پروانه یا مسدود شده یا آسیب دیده باشد.
این را میتوان با جدا کردن مجموعه در محفظه پروانه و بررسی بصری پروانه تعیین کرد. یک تله مخصوص مو و پرز در انتهای مجموعه پمپ قرار دارد تا از ورود آوار به مجموعه پروانه جلوگیری شود. داخل تله مو و پرز یک سبد وجود دارد که باید حداقل هفتهای دوبار آن را چک و تخلیه کنید. در صورت مسدود شدن سبد، جریان آب به داخل پمپ محدود میشود و پمپ به جای آب شروع به پمپاژ هوا میکند. این به عنوان “از دست دادن درجه اول” شناخته میشود.
در این مرحله، موتور سریعتر میچرخد و در نهایت میسوزد. اگر این سبد وجود نداشت، پروانه ممکن است مسدود شود، که از پمپاژ مقدار زیادی آب جلوگیری میکند، یا ممکن است آسیب ببیند. برای خرید پمپ استخر و ثبت سفارش خود به سایت ما مراجعه کنید.
پمپ لجن کش
از پمپ های لجنکش برای انتقال مایع پرچسبناک با بار کم و حداقل آب استفاده میشود. پمپ های روتو دارای سابقه غنی در تأمین پمپ های حفره پیشرونده برای برنامههای انتقال سپرده هستند. با توجه به این قابلیت انتقال لجن ممتاز، این پمپ ها به عنوان پمپ لجن نیز شناخته میشوند.
این پمپ ها عملکرد و کارایی بالایی را ارائه میدهند. این پمپ ها با کمک روتور فلزی مارپیچ خارجی و استاتور الاستومر مارپیچی داخلی کار میکنند و هنگامی که روتور در داخل استاتور شروع به چرخش می کند، حفرههایی را ایجاد میکند که مایع در نتیجه جابهجایی مثبت از طریق آنها منتقل میشود.
موارد استفاده و کاربرد لجن کش در صنایع مختلف
هنگام خرید پمپ به منظور انتخاب صحیح بهتر است با کارایی پمپ مورد نظرتان آشنا شوید. موارد استفاده و کارایی پمپ های لجن کش عبارتند از:
- کارایی لجن کش ها در معادن
- استفاده از لجن کش ها در فاضلاب
- کاربرد لجن کش ها در بیوگاز
- استفاده از لجن کش ها در صنایع کاغذ
- کارایی لجن کش ها در صنایع رنگ
- کاربرد لجن کش ها در صنایع مربوط به مواد منفجره
- برای پمپ لجن کش با قیمت مناسب با کارشناسان شهر پمپ در ارتباط باشید.
پمپ سانتریفیوژ
پمپ سانتریفیوژ یک نوع پمپ است که برای انتقال و افزایش جریان مایعات استفاده میشود. عملکرد اصلی این پمپها براساس اصل نیروی مرکزگرایی (سانتریفوژ) است. یعنی مایع وارد پمپ میشود و به وسیلهی پرهها و کمک جریان، از طریق محفظهی پمپ به سمت خروجی هدایت میشود.
این پمپها به دلیل قدرت و کارایی بالا، مقاومت در برابر خوردگی، قابلیت استفاده در شرایط سخت، و قابلیت تنظیم جریان، در بسیاری از برنامههای صنعتی و تجاری مورد توجه قرار میگیرند. با پمپ سانتریفیوژ از شهر پمپ، به راحتی و با اطمینان، به یک عملکرد موثر و عالی دست خواهید یافت.
کارایی پمپ سانترفیوژ
توجه به کاربردهای سانترفیوژی هنگام خرید پمپ های سانتریفیوژی در صنایع مختلف اولویت دارد. از جمله کاربردهای پمپ سانتریفیوژ عبارتند از:
- کارایی پمپ سانتریفیوژ در انتقال آب
- کاربرد پمپ های سانتریفیوژ در فاضلاب
- کارایی پمپ های سانتریفیوژ در صنایع نفت و گاز
- کاربرد پمپ های سانتریفیوژ در پتروشیمی
- کاربرد پمپ های سانتریفیوژ در صنایع غذایی
- کاربرد پمپ های سانتریفیوژ در صنایع آب و فاضلاب
پمپ طبقاتی
پمپ طبقاتی، نوعی پمپ است که برای تأمین آب در ساختمانها با چندین طبقه استفاده میشود. عملکرد اصلی این پمپها، ایجاد فشار لازم برای انتقال آب از طبقهی پایینتر به طبقات بالاتر ساختمان میباشد. پمپ طبقاتی معمولاً در سیستمهای آب ساختمانی بهکار میرود و با کمک موتوری که به آن متصل است، آب را از مخزن یا سیستم تامین آب به طبقات مختلف میفرستد. بهترین قیمت پمپ آب طبقاتی را از ما بخواهید. جهت اطلاع قیمت به روز و خرید پمپ طبقاتی با ما در ارتباط باشید.
پمپ آبنما
پمپ آبنما یک نوع پمپ است که برای ایجاد جریان آب در آبنماها و فوارهها استفاده میشود.
عملکرد پمپ آبنما بر اساس اصول سانتریفوژی است. پمپ آبنما با استفاده از قدرت مکانیکی، آب را مکش کرده و از طریق لولهها و اتصالات به آبنما منتقل میکند. در حین عملکرد، پمپ آبنما از یک موتور برقی یا مکانیکی برای ایجاد انرژی مورد نیاز برای جابجایی آب استفاده میکند.
عملکرد پمپ آبنما در چند مرحله اتفاق میافتد. در ابتدا، آب از محیط اطراف وارد پمپ میشود و به وسیلهی پیچش و چرخش پمپ، از قسمت ورودی به قسمت خروجی منتقل میشود. در این مرحله، فشار آب افزایش مییابد و جریان آب ایجاد میشود.
با عملکرد پمپ آبنما، میتوان آب را به ارتفاع بالا پمپاژ کرده و به آبنماها، فوارهها و سایر اجزای آبنما انتقال داد. این عملکرد امکان ایجاد جریان آب مطلوب و زیبایی در آبنما را فراهم میکند و به کاربر امکان لذت بردن از آبنما را میدهد.
پمپ کفکش
پمپ کفکش یکی از پرکاربرد ترین پمپ ها می باشد. که پمپ های کفکش موتورهای قدرتمندی دارند که میتواند آلودگی و املاح آب را جمع کند.
پمپ های کفکش دارای یک موتور الکتریکی است که پمپ را به حرکت در می آورد و انرژی جنبشی سیالات را زیاد می کند. در پمپ های کفکش به منظور جلوگیری از نفوذ آب در داخل موتور از آب بندی میکانیکی استفاده می شود.
جنس بدنه پمپ کفکش از استیل، چدن، یا مواد اولیه دیگری است.
پمپ کفکش
هنگام پمپ کفکش بهتر است به نوع آن توجه کنید. پمپ های کفکش انواع مختلفی دارد که عبارتند از:
- پمپ کف کش آب از رو
- پمپ کف کش آب از بغل
- پمپ کف کش ساده
- پمپ کف کش فلوتر دار
- خازن داخل
- روغن خنک
- آب خنک
- خازن بیرون
- پمپ کف کش تک فاز
- پمپ کف کش سه فاز
کاربرد کفشکن
برای بهره وری بهتر قبل از خرید پمپ کفشکن حتما به کاربرد کفکش توجه کنید تا پمپ کفشکن شما به کار شما بیاید. برخی از کاربرد پمپ های کفکش عبارتند از:
- پمپ های کف شکن در کف شکنی
- تخلیه پساب ها و فاضلاب های شهری با استفاده از پمپ های کفشکن
- پمپاژ آب آشامیدنی
- پمپاژ آب مخصوص باغات و صنایع کشاورزی
- تخلیه چاه ها و استخر ها
قیمت پمپ کفکش بر چه اساسی تعیین می شود؟
عوامل مختلفی در قیمت پمپ کفکش تاثیر گذار است که هنگام خرید پمپ کفکش باید به آن توجه کرد. از جمله این عوامل عبارتند از:
- نوع کف کش
- جنس و متریال بدنه و پروانه
- ابعاد و متراژ کفکش
- تجهیزات لازم برای نصب و نگهداری
پمپ محیطی (Peripheral Pump)
پمپ محیطی یا پمپ سانتریفیوژی که به آن پمپ احیاکننده یا توربینی گفته می شود. این نوع پمپ با نیروی گریز از مرکز فشار سیالات را افزایش می دهد.
پمپ محیطی برای انتقال مایعات در سیستمهای صنعتی و تجاری استفاده میشود. این پمپها با استفاده از یک روتور متمایز و پرههای سانتریفیوژی یا پره های شعاعی مایع را جذب و به سمت خروجی پمپ میفرستند. پمپ محیطی عموماً در صنایع مختلف از جمله شیمیایی، پتروشیمی، آب و فاضلاب، تصفیهخانهها و تهویه مطبوع استفاده میشود.
توجه به کارایی پمپ محیطی
هنگام خرید پمپ به منظور بهره وری بهتراست با کارایی این دستگاه آشنا شوید. از مهمترین کارایی پمپ های محیطی عبارتند از:
- استفاده از پمپ آب برای دیگ بخار
- کاربرد پمپ محیطی در پمپ کارواش برای شستشوی خودرو
- کارایی پمپ های محیطی در صنایع شیمیایی
- استفاده از پمپ های محیطی به عنوان پمپ افزایش فشار
پمپ مگنتی
این پمپ ها جز پمپ های گریز از مرکز هستند. در ساختار این پمپ ها از دو حلقه آهنربایی درمحفظه پمپ استفاده شده است. که به کمک این دو حلقه مغناطیسی، میدان مغناطیسی ایجاد می شود و پروانه های این پمپ شروع به چرخش می کنند.
پمپ مگنتی، یک پمپ صنعتی است که به دلیل طراحی خاص از جایگاه ویژه ای در صنعت برخوردار است.پمپ های مگنتی علاوه بر حمل و نقل مواد شیمیایی و مواد سمی، برای استفاده در سیالات خاص مناسب هستند . از آنجایی که پمپ مگنتی بدون نشتی است.
پمپ های مگنتی قادر به پمپاژ دمای تقریباً 450 درجه سانتیگراد، فشارهای تقریباً 200 بار و توانهای تقریباً 400 کیلو وات هستند. اجزای یک پمپ مگنتی به دلیل تماس نداشتن با سایر اجزا هیچ گونه سایش و خوردگی ندارند. بنابر مزایای نام برده خرید پمپ مگنتی می تواند انتخاب مطلوبی برای شما باشد که شما می توانید با بهترین قیمت پمپ آب صنعتی و خانگی را از شهر پمپ تهیه نمائید. همچنین برای استعلام قیمت پمپ مگنتی با کارشناسان ما در تماس باشید.
پمپ چند مرحله ای
پمپ های چند مرحله ای پمپ های صنعتی و خانگی هستند که از دو یا چند پمپ تک مرحله ای تشکیل شده و به انتقال فشار بالا به ارتفاعات کمک می کنند. همچنین این پمپ ها دارای قطعات مختلفی از جمله پمپ، سیمپلر موتور، گرداب، غلطک، بلبرینگ هستند. جهت استعلام قیمت پمپ آب صنعتی و خانگی با کارشناسان شهر پمپ در ارتباط باشید.
برای راه اندازی پمپ های چند مرحله ای، مواد سیال وارد پمپ می شود و فشارپمپ چند مرحله ای در هر مرحله افزایش می یابد تا به فشار مورد نظر برسد. پمپ های چند مرحله ای به صورت ثابت یا قابل حمل وجود دارند.
کاربرد پمپ های چند مرحله ای
- کاربرد پمپ های چند مرحله ای در پروژه های ساختمانی
- کاربرد پمپ های چند مرحله ای صنعتی
- کاربرد پمپ های چند مرحله ای خانگی
بنابر این خرید پمپ چند مرحله ای برای انتقال آب و مواد سیال به ارتفاعات زیاد کاربرد دارد. جهت مشاوره و خرید پمپ چند مرحله کارشناسان مجموعه شهر پمپ پاسخگویی شما است.
پمپ آب جتی
پمپ جتی پرطرفدارترین زیر مجموعه پمپ های تصفیه آب خانگی هستند. شما میتوانید با قیمت مناسب پمپ آب خانگی را از شهر پمپ تهیه کنید.
مزایای خرید پمپ های جتی عبارتند از:
- این پمپ ها نیاز به هواگیری ندارند
- دارای پمپ جتی مکش بسیار قوی
- دارای ارتفاع پرتاب قوی
فروش و قیمت خود مکش
یکی از پرکاربردترین و پرفروش ترین انواع پمپ آب در زمینه تجهیزات آبرسانی است که در برندها، مدل ها و قیمت های مختلف تولید و عرضه می شود و هر ساله پمپ سلف پرایمینگ طراحی می شود.
پمپ آب خود مکش از آخرین تکنولوژی ها ساخته شده است. یکی از ویژگی های این سری پمپ آب خانگی این است که قابلیت انتقال و پمپاژ آب مخلوط با گاز را دارد.
از یک سری پمپ های گریز از مرکز تولید می شود که دارای بدنه چدنی و فولادی مقاوم در برابر پوسیدگی و زنگ زدگی می باشد. در ابعاد کوچک و وزن سبک طراحی شده و به راحتی قابل جابجایی می باشد.
فروش و قیمت بوستر پمپ
بوستر پمپ به مجموعهای از پمپهای کوچک گفته میشود که به صورت موازی در کنا هم قرار گرفته است. این مجموعه پمپها به منظور جبران افت فشار در ساختمانهای مرتفع و مجموعههایی مانند کارخانهها که مصرف کنندههای زیادی دارند، استفاده میشود. بوستر پمپ که پمپ تقویت فشار نیز نامیده میشود با استفاده از یه تابلو کنترل سرعت تحت فرمان قرار میگیرد.
برای ساخت پمپ تقویت فشار از یک پمپ بزرگ استفاده نمیشود؛ بلکه چند پمپ کوچک مورد استفاده قرار میگیرد.
تفاوت بوستر پمپ و پمپ معمولی
پمپ افزایش فشار، در واقع برای تقویت و افزایش فشار سیالات در مسیر لولهها و شبکههای توزیع سیالات استفاده میشوند. در صورتی که پمپهای معمولی جهت انتقال و جابهجایی سیالات بهکار میروند.
اجزای سازنده پمپ تقویت فشار
پمپهای تقویت فشار، از اجزای تشکیل دهنده گوناگونی تولید میشوند که هر کدام، از اهمیت خاصی برخوردار هستند. این اجزا عبارتاند از:
الکتروموتور
پمپ
بخش مکش
پخش دهش
تابلو برق
مانومتر
پرشر سوئیچ پمپ تقویت فشار
پرشر ترانسمیتر پمپ تقویت فشار
کوپلینگ پمپ تقویت فشار
شاسی پمپ
مخزن دیافراگمی
اهمیت، پمپ آب در زندگی روزمره
پمپ آب یکی از وسایل حیاتی در زندگی روزمره است که برای انتقال و عملکرد بهینه آب در منازل، مزارع و صنایع استفاده میشود. انتخاب درست پمپ آب با توجه به نیازهای مختلف از جمله نوع منبع آب، مصرف آب مورد نیاز، ارتفاع و فاصله مورد نظر، جریان آب و کیفیت آب امری حیاتی است. پمپ آب نقش بسیار مهمی در زندگی روزمره دارد. از جمله کاربردهای اصلی آن میتوان به انتقال آب در منازل برای استفاده در حمام، آشپزی و آبگرمکردن اشاره کرد. همچنین، در کشاورزی و باغبانی برای آبیاری مزارع و باغات استفاده میشود. در صنایع نیز برای تأمین آب مورد نیاز در فرآیندهای تولیدی و خنک کردن ماشینآلات استفاده میشود.
عوامل تاثیرگذار مهم در فروش قیمت پمپ آب
نوع منبع آب نوع منبع آب، از جمله آب شهری، چاه یا سطحی بودن، بر انتخاب پمپ آب تأثیرگذار است.
مصرف آب مورد نیاز
مصرف آب مورد نیاز بر اساس نیازهای شما باید محاسبه شود، به منظور انتخاب پمپ با ظرفیت مناسب.
ارتفاع و فاصله مورد نظر
ارتفاع و فاصله افقی که باید آب به آن منتقل شود، باید در نظر گرفته شود.
جریان آب مورد نیاز
مقدار جریان آب مورد نیاز بر اساس نیازهای شما تعیین میشود.
فروش انواع پمپ آب براساس نوع منبع آب
بسته به نوع منبع آب، پمپ های متفاوتی برای استفاده در منازل، مزارع و صنایع مورد استفاده قرار میگیرند. جهت خرید و قیمت پمپ آب خانگی و صنعتی از کارشناسان شهر پمپ مشاوره بگیرید.
پمپ های آب شهری
پمپ های آب شهری برای انتقال آب شهری به منازل و ساختمانها استفاده میشوند. ظرفیت و نوع پمپ بسته به مصرف آب مورد نیاز باید انتخاب شود.
پمپ های آب چاه
پمپ های آب چاه برای انتقال آب از چاهها به منازل و مزارع استفاده میشوند. این پمپ ها باید مقاوم در برابر ذرات جامد در آب باشند.
پمپ های آب سطحی
پمپ های آب سطحی برای انتقال آب از منابع آبی سطحی مانند رودخانهها و دریاچهها به منازل و مزارع استفاده میشوند.
پمپ آب با توجه به کیفیت آب
کیفیت آب نیز بر انتخاب پمپ آب تأثیر میگذارد.
پمپ های آب کم عمق
پمپ های آب کم عمق برای آبی با کیفیت بالا و بدون ذرات جامد استفاده میشوند.
پمپ های آب عمیق
پمپ های آب عمیق برای آب با کیفیت پایین و حاوی ذرات جامد استفاده میشوند